Home / Acasa / Christian Hammer VS Oleksiy Mazikin

Christian Hammer VS Oleksiy Mazikin

Pugilistul pechean Cristian “Hammer” Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seară, în faţa ucraineanului Oleksi Mazikin, în cadrul unei gale de box ce a avut loc la Galaţi.

După pregătiri intense, Patinoarul Dunărea din oraşul Galati a găzdut, începând cu ora 18.30, cel mai tare eveniment sportiv din ultimii ani. Gala de Box WBO de la Galaţi a fost organizată de Primăria Galaţi şi ECBOXING şi a avut în program şapte meciuri la toate categoriile de greutate. Peste 70 de oficiali WBO, WBC şi IBF au fost prezenţi în urbea dunăreană pentru a juriza, arbitra şi monitoriza toate cele şapte partide ale galei.

Printre meciurile serii s-au numărat meciuri precum: cel dintre ucraineanul Alexandr Alekseev cu americanul Garrett Wilson. Un alt duel interesant, care cu siguranţă a ridicat spectatorii în picioare, a fost cel dintre germanul Manuel Charr şi turcul Yakup Saglam, în care miza a fost titlul de campion la categoria grea, versiunea WBC.

Dar fără îndoială, punctul culminant al serii a fost confruntarea dintre pecheanul Cristian „Hammer” Ciocan şi Oleksiy Mazikin. Concitadinul nostru a facut un meci mare şi a reusit sa isi păstreze titlul de Campion European WBO, la categoria grea. Main-eventul a inceput la ora 23.00 si s-a întins pe durata a 5 reprize din 12.

Cristian Hammer Ciocan (România) – Oleksiy Mazikin (Ucraina). Spectatorii care au venit la Patinoar dar şi telespectatorii din întreaga Europa au avut parte şi de momentele artistice susţinute de Alexandra Ungureanu şi trupa Crush. Alexandra a intonat imnul naţional, iar Cabral Ibaka a fost announcer-ul care i-a prezentat din ring pe boxerii din cadrul Galei.

 


VIDEO:

POZE:

ciocan hammer lucian bute campion

2 comments

  1. Felicitari Cristi…esti cel mai tare…esti cel mai bun greu roman din istorie…

  2. bravo cristi felicitari debia astept sa ne vedem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top