Home / Stiri / AKTA – Internet de MICA viteza la super pret!

AKTA – Internet de MICA viteza la super pret!

Astazi, am incercat sa descarc ceva dupa acest imens internet si…surpriza, viteza la internet nu sarea de 200kb pe secunda! Cred ca cei de la AKTA internet glumesc cu aceasta viteza! Incercand sa aflu mai multe despre aceasta problema am accesat site-ul lor: akta.ro/internet si am gasit ce doream!

Va prezint oferta celor de la AKTA de pe site-ul lor:

Cred ca pe site-ul lor trebuie facut un update, care dupa parerea noastra  cam asa ar arata:

In final va pun sa vedeti un printscreen cu viteza maxima care am putut sa o atingem in cursul zilei de azi:


Testul a fost facut pe doua calculatoare: Un ASUS si un DELL (ambele avand Windows7 + procesor i3 respectiv i7), deci viteza la internet nu este influentata de niciun factor(cum afirma cei de la AKTA pe site-ul lor), ci pur si simplu atat este viteza la internet!

Parerea noastra, a staff-ul acestui SITE este ca daca cei de la AKTA vor contiua sa ne minuneze cu aceasta viteza la internet la acest SUPER-PRET (35 de lei/luna) ,isi vor pierde enorm de multi clienti, mai ales acum cand cei de la DIGI/RDS au venit in Pechea cu oferte bomba la internet!

3 comments

  1. Cei de la rds au un pret foarte mic pentru un net de nimic. Net-ul de la rds merge foarte prost. Eu am net de la akta si sunt foarte multumita (descarc filme in 5 minute si nu trebuie sa ma rog sa se incarce o pagina cum fac cei care beneficiaza de serviciile celor de la rds).

    • Da cum sa nu…La akta am descarcat mereu de pe torrent cu 800-900 kb…niciodata un mb…de cand “m-am mutat” la rds am descarcat de pe torrent si cu 5 mb…dar cel mai des descarc cu 2 mb constant. RDS are cea mai mare viteza de internet.

  2. @Vero eu am net si tv de la rds si merge super bine.Nu inteleg de ce spui k merge prost? Am incercat si Net-ul de Akta care pot zice ca intr-o saptamana de doua ori ramaneam fara net.Si in plus cei de la rds au preturi avantajoase si mici nu ca la Akta care sunt foarte mari preturile .Pot zice ca am platit si 36 lei pe luna dar viteza foarte mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top